Herslev-Gevninge-Kornerup Sogne

 

 

Babysalmesang ”Salmer og Sutter”

 

 

Herslev-Gevninge-Kornerup Sogne byder velkommen til ”Salmer og Sutter” for alle mødre/fædre på barsel samt jeres babyer 2-12 måneder.

 

Vi mødes i Gevninge Kirke og synger for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter, bevæger os og danser til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og andre små instrumenter, fingerdukker osv.

 

 Babysalmesang er en hyggelig måde at mødes med andre forældre og børn på, synge sammen med sit barn og give barnet en masse sanseoplevelser. Din stemme er den vigtigste for barnet og gennem salmer og sange oplever du og dit barn en utrolig nærhed og kontakt.

 

 Det koster ikke noget at være med, men det er nødvendigt at tilmelde sig.                                       

Der er plads til 12 babyer på holdet. OBS: Holdet oprettes ved minimum 6 deltagere.

 

 Tilmelding sker pr. mail til underviser Henriette B. W. Andersen på mail: hta@km.dk  - Oplys forælders navn, barnets navn og alder, samt jeres mobil tlf.nr. tilmelding senest 14. januar 2019

 

 Vi mødes tirsdage kl. 10.00-10.45

og første gang er tirsdag den 29/1-2019.

 

(Ingen undervisning uge 8)

 

Vi slutter undervisningen i uge 13

 

 Medbring et tykt tæppe og en voksipose/dyne som du og dit barn kan ligge/sidde på – gulvet i kirken kan være køligt.   

 

 Vi glæder os til at se dig.

 

Henriette er cand. Theol., sognepræst, babysalmesangs underviser, babyrytmiklærer, underviser dagplejere i Musik i kirken, babytegnsinstruktør samt mor til Hannah på 6 år.