Herslev-Gevninge-Kornerup Sogne

 

Babysalmesang ”Salmer og Sutter”

 

Herslev-Gevninge-Kornerup Sogne byder velkommen til ”Salmer og Sutter” for alle mødre/fædre på barsel samt jeres babyer 2-12 måneder.

   Vi mødes i Gevninge Kirke og synger for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter, bevæger os og danser til salmer og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som rasleæg og andre små instrumenter, fingerdukker osv.

 

Babysalmesang er en hyggelig måde at mødes med andre forældre og børn på, synge sammen med sit barn og give barnet en masse sanseoplevelser. Din stemme er den vigtigste for barnet og gennem salmer og sange oplever du og dit barn en utrolig nærhed og kontakt.

 

Det koster ikke noget at være med, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Der er plads til                    12 babyer på holdet. Tilmelding sker til underviser Henriette B. W. Andersen på mail: hta@km.dk  - tilmelding senest 3. januar 2018

 

Vi mødes 9 tirsdage kl. 10.30-11.15. (FRI UGE 8 og 9)

Første gang er tirsdag den 9/1-2018.

 

Vi afholder gudstjeneste med babyerne som afslutning på forløbet i Gevninge Kirke                                 Palmesøndag 25/3-2018 kl. 10.30. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og reserver datoen.

 

Medbring et tykt tæppe eller voksipose/dyne som du og dit barn kan ligge/sidde på. Kirken er opvarmet men gulvet kan være lidt koldt at sidde på.  

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Henriette er cand. Theol., sognepræst, babysalmesangs underviser, babyrytmiklærer, underviser dagplejere i Musik i kirken, babytegnsinstruktør samt mor til Hannah på 5 år.

 

 

 

Vel mødt